Projekt

Varhelst det finns plats under himlen, finns det rum för ett par stolar, ett bord eller någon annan passande möbel från Grythyttan Stålmöbler. Välj och kombinera som du vill med tidlösa klassiker eller den senaste designen från Nordens mest namnkunniga formgivare.

Välkommen att kontakta oss »

Utemöbler från Grythyttan på Artipelags café och konditori

Konsthallen Artipelag

På Artipelag på sitter man gärna på den stora terrassen med sjöutsikt. Stol 1 med ett lätt gung gör det ännu trevligare.

Foto: Artipelag samt fotograf Kate Gabor.

Institut suédois, Paris

Institut suédois är ett svenskt kulturhus i Paris och Sveriges enda kulturhus utomlands. Varje år får över 100 000 besökare möjlighet att uppleva svensk kultur och gunga i en A2 från Grythyttan Stålmöbler.

Foto: Vinciane Lebrun-Verguethen

Fika Lisa

Ett café i centrala Bordeaux som är döpt efter ägarens svenska mormor Lisa. Med möbler från Bryggeriserien har en skandinavisk känsla skapats.

The Maidstone Hotel, Long Island, New York

Om man ska ta en bit av Sverige till the Hamptons så passar väl inget bättre än möbler från Klassikerserien i trädgården.

Bryggerikrogen i Nora

En pärla i Bergslagen som serverar mat gjord på lokala råvaror i säsong. Även möblerna är lokala – serien High Tech är producerad 4 mil från krogen.

Foto: Frida Edlund

SNS, Tokyo

Bofinkdesignstudio har inrett Sneakersnstuff i Tokyo med Stol1 och Bord B25A i furu och varmfözinkade stativ. En lyckad mix av Sverige och Japan.